Vad är Mordgåtan?

Mordgåtan är en aktivitet som lägger stort fokus på teambuilding. Under kvällen minglar ni runt och pratar med alla gästerna för att lösa mordet. Mordgåtan finns med två olika teman, Hollywood och Gatsby.
Väl på festen får ni ett kuvert som är fullt med saker som ni behöver veta. Har du kanske råkat hamna i ett mörkt triangeldrama? Eller är du skyldig någon pengar? Alla karaktärer har dessutom egna hemliga uppdrag som de ska utföra under kvällen. Kom ihåg att hålla både ögon och öron öppna för ledtrådar.

Mordgåtan kan hållas på en restaurang, hemma hos dig eller på kontoret. Vi är flexibla! Vill ni vara på en restaurang har vi ett flertal som vi samarbetar med där det samtidigt kan serveras en god middag. Oavsett vart ni väljer att vara kommer vår eventledare dit och leder er igenom kvällen!

I slutet av kvällen har vi en prisutdelning där vi bl.a. delar ut pris för Bästa lösning och kvällens Oscar till den karaktär som bjudit lite extra på sig.

Mordgåtans fokus är teambuilding och att alla ska ha roligt, därför kan du lägga din skådespelarinsats på vilken nivå du vill. Målet är att alla i gruppen ska känna sig bekväma. Vi lovar er en kväll ni sent kommer att glömma!

Hollywoodgåtan

Under Hollywoodgåtan får ni möjlighet att mingla runt i Hollywoods inre kretsar. Några gäster ni kanske kommer stöta på är Pierce Brorsan, Julia Robbers, Stefan Spillfärg och Jim Scary. Som alltid i Hollywood är kvällen fylld av drama, och ni kommer hamna mitt i. Är det du som har ett hemligt förhållande med din granne? Eller är du här för att kräva tillbaka de pengar som du en gång lånat ut?

Ni är alla bjudna på Paris Silltongs glamorösa Hollywoodfest. Gästlistan är full av kända namn och enligt skvallertidningarna kommer det bli en legendarisk kväll. Helt plötsligt sker det ett mord. Men, vem är mördaren?

 

Gatsbygåtan

Välkommen till denna storslagna 20-tals fest! Klä upp er och mingla med 20-talets créme de la créme. Skvaller och intriger dominerar kvällen och tillslut går det för långt. Det finns en mördare på festen! Vad var det nu det skvallrades om tidigare? Mingla och samla ledtrådar för att lösa Gatsbygåtan.

Mr Gatsbys fester är kända för att vara lyxiga och hemliga. Bara speciellt inbjudna gäster får komma dit, och du är en av dem. Är du en stor maffia-boss eller kanske en världskänd illusionist? Eller är du där för att vinna kärleken?

Under kvällen kommer ni mingla runt bland skvaller och intriger, samtidigt som det satsas pengar på roulette.

.

  .

 

Se andra aktiviteter

Uppdragsjakten

Hur långt är du villig att gå för att vinna över dom andra? Vi utlovar en rolig aktivitet med mycket skratt.

Music Quiz

Ett underhållande och helmysigt musikaliskt event för att ge en riktigt bra start på kvällen.

Reklamfilmen

Ta chansen att bli ett filmteam i några timmar! Lyft fram det bästa hos ert företag eller nått helt annat.